• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Peste 200 de poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti vor asigura ordinea publică şi siguranţa rutieră cu ocazia partidei dintre FCSB şi Viktoria Plzen, din prima etapă a grupelor Europa League, programată în această seară pe Arena Naţională.

Poliţia Capitalei a anunţat că va asigura ordinea atât în jurul stadionului, cât şi în alte zone de interes operativ, accesul auto al riveranilor în zonele în care a fost blocată sau deviată circulaţia rutieră şi va organiza acţiunile de patrulare în staţiile de metrou şi în mijloacele de transport în comun.

Vestea bună pentru fanii care vor asista la meciul din această seară vine de la RATB, care a anunţat că va prelungi programul de circulație cu ocazia partidei din UEL.

Pe lângă liniile de noapte, spectatorii vor putea pleca spre casă şi cu traseele 1, 14, 40, 46, 56, 85, 86, 90, 104 și 655, care vor avea programul prelungit.

Această decizie vine după ce la partida disputată în play-off-ul Ligii Campionilor dintre FCSB și Sporting Lisabona, RATB nu a modificat programul de circulație, iar fanii ”roș-albaștrilor” s-au văzut nevoiți să se descurce pe cont propriu. 

În aceeași ordine de idei, cei din cadrul Metrorex nu au anunțat o modificare a programului, astfel că fanii se vor axa cel mai probabil pe transportul pus la dispoziție de RATB.

FCSB - Viktoria Plzen se joacă în această seară, de la ora 22.05.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT