• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Viktoria Plzen - FCSB 2-0. Indiferent cine joacă pe postul de fundaș stânga, nu scapă de criticile patronului. După ce Momcilovic a intrat în gura lui Gigi Becali după înfrângerea de la Iași, nici înlocuitorul lui de la Plzen, Junior Morais, nu s-a descurcat prea bine. "Parcă a uitat fotbalul, la el s-a pierdut meciul", a tunat omul de afaceri.

"Meciul s-a pierdut la Junior Morais. Amândouă golurile au venit pe acea partea. Parcă Morais a uitat fotbalul. Poate că echipa putea mai mult, dar s-a văzut relaxarea, s-a văzut că eram calificați. Filip parcă era pe altă planetă. Nu îmi dau seama ce se întâmplă cu Morais. A fost depășit ușor și a dat pase greșite. Aveam mare încredere în el", a spus Gigi Becali, la postul ProX.

"Dacă Junior Morais mai joacă așa, nu putem câștiga meciurile. O să mă duc să vorbesc cu el, să văd dacă are probleme. A jucat de parcă nu s-a antrenat. Vreau să știu dacă în seara asta a fost doar o excepție", a mai spus patronul de la FCSB.