• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Henrikh Mkhitaryan a fost un om extrem de important pentru Manchester United în acest sezon de UEFA Europa League.

În finala cu Ajax, de la Stockholm, Mkhitaryan a devenit primul jucător din Armenia care reușește să înscrie într-o finală de cupă europeană.

Mkhitaryan, adus de englezi de la Borussia Dortmund se simte excelent în cupele europene, dar mai ales în UEFA Europa League. În finala cu Ajax, Mkhitaryan a punctat pentru 2-0, ceea ce înseamnă că cinci dintre ultimele șase goluri ale mijlocașului au venit în această competiție.

În total, Mkhitaryan a marcat 6 goluri în UEFA Europa League și este golgheterul lui United în această competiție, însă a făcut-o doar o dată pe Old Trafford, în victoria cu Anderlecht, obținută după prelungiri, scor 2-1.

Dacă în tot sezonul de Premier League a înscris doar 4 goluri, Mkhitaryan a fost mult mai eficient în celelalte competiții (UEFA Europa League, Cupa Angliei și Cupa Ligii Angliei), unde a izbutit 7 goluri și 4 assist-uri, în 15 meciuri.