• Cupa României, semifinale, tur: Astra - ACS Poli Timișoara e marți, de la ora 20:00, în direct pe Digi Sport 1
  • Tenis, WTA Stuttgart: Simona Halep - Barbora Strycova, miercuri, de la ora 17:00, în direct pe Digi Sport 2
 

Michel Verschueren, o persoană cu o mare influenţă la Anderlecht, a vorbit despre situaţia lui Nicolae Stanciu, românul de 23 de ani care nu a convins încă de la venirea în Belgia, din postura de cel mai scump transfer făcut în istoria fotbalului belgian.

Ajuns la 86 de ani, Verschueren, fost manager al echipei, între 1980 şi 2003, susţine că internaţionalul se poate revanşa în faţa fanilor, chiar într-unul dintre cele mai importante meciuri ale sezonului, returul cu Manchester United, de pe Old Trafford, din sferturile Europa League, care porneşte de la scorul de 1-1.

"Stanciu este un jucător de clasă, dar fotbalul românesc este mult mai slab decât cel belgian. El a fost acolo un superstar, dar el are nevoie, evident, de ceva timp.

Pentru preţul ridicat el trebuie să aducă mai multă eficienţă. Să sperăm că se va întâmpla curând asta, chiar în returul cu Manchester United", a susţinut omul care se află acum în consiliul de administrare al clubului din Bruxelles.

35 de meciuri a adunat Stanciu în toate competiţiile acestui sezon pentru Anderlecht: a înscris 8 goluri şi a oferit 7 pase decisive.