• Tenis, Thailanda: Simona Halep - Johanna Konta (sâmbătă, ora 13:00, Digi Sport 2) 
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Antrenorul Milanului, Vincenzo Montella, e precaut înaintea returului dintre "rossoneri" şi CS U Craiova, din preliminariile Europa League.

"Nu ştiu cum vor juca. Sunt foarte bine organizaţi, se apără bine şi au viteză în atac. Dacă nu eşti atent, poţi avea dificultăţi. Nu trebuie să fim neatenţi, trebuie să jucăm la sută la sută din capacitate. Mâine va conta în primul rând rezultatul, e nevoie să fim umili'', a declarat Montella.

Tehnicianul italian a mai spus că se aşteaptă la o îmbunătăţire a echipei sale din punct de vedere fizic faţă de meciul tur, de la Drobeta Turnu Severin, câştigat cu 1-0 de milanezi: ''Cu o săptămână în plus, am trecut peste diferenţele de fus orar (Milan s-a pregătit în China, n.r.), aşa că mă aştept la ameliorări în privinţa acestui aspect. Faţă de meciul tur mă aştept şi la o mai bună ţinută mentală''.

Montella a precizat că va alege echipa pentru meciul de joi în funcţie de cine va oferi garanţii că poate juca la capacitate maximă din punct de vedere fizic.

În legătură cu atacantul portughez Andre Silva, Montella a comentat: "Se pregăteşte bine. A ajuns târziu şi s-a antrenat puţin cu noi, dar creşte din punct de vedere fizic. Ieri a avut o mică problemă la un deget, vom vedea ce va fi. Voi evalua când îl voi introduce".

Fundaşul columbian Cristian Zapata a declarat că echipa este mai bine din punct de vedere fizic faţă de săptămâna trecută: "Cu o săptămână în plus, starea noastră fizică s-a ameliorat. Mâine trebuie să o demonstrăm. Jucăm acasă, în faţa suporterilor noştri şi trebuie să le arătăm că suntem o echipă".

AC Milan a vândut peste 60.000 de bilete pentru meciul cu CS U Craiova, iar obiectivul este de a vinde 70.000. Stadionul San Siro are o capacitate de 80.018 locuri.

Acesta va fi primul meci pentru Milan în faţa propriilor suporteri după campania spectaculoasă de transferuri din această vară, cu achiziţii în valoare de 180 de milioane de euro.

AC Milan - CS U Craiova, din turul 3 preliminar al Europa League, manșa a doua, se va disputa joi, 3 august, de la ora 21:45, pe San Siro din Milano.

Meciul va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe digisport.ro şi m.digisport.ro.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT