• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

AC Milan a terminat la egalitate în Grecia cu AEK Atena, scor 0-0, şi rămâne lider neînvins al Grupei D din Europa League, dar prestaţia rossonerilor a lăsat din nou de dorit. Criticat tot mai mult în ultima perioadă, antrenorul "Diavolului", Vincenzo Montella, nu a mai rezistat şi a avut o ieşire nervoasă la adresa unui fan.

În timp ce se îndrepta spre autocarul echipei, la finalul celei de-a doua remize albe cu formaţia elenă, Montella a fost a fost abordat de un susţinător al Milanului, care i-a reproşat jocul slab al favoriţilor.

Foarte nervos, tehnicianul a avut o replică deplasată. "Dacă jocul te plictiseşte, nu mai veni să vezi Milanul. Zici că a fost un alt meci urât? Care au fost celelalte? Suntem primii în grupă, nu e suficient?", ar fi fost replica lui Montella, potrivit La Repubblica.

Deşi are mari şanse de a merge mai departe în Europa League, Milan suferă în campionat, unde are o singură victorie în ultimele şase etape şi a pierdut deja cu Lazio, AS Roma şi cu marile rivale Inter şi Juventus.

Astfel, după 11 runde, gruparea rossonera e doar pe locul 8 în Serie A TIM, la 15 puncte de liderul Napoli şi la 12 de ultima poziţia de Liga Campionilor. Iar situaţia dificilă îl afectează evident pe Montella.

"Nu am făcut un meci prost. Am jucat mai slab în prima repriză, dar apoi am încercat să controlăm partida şi am văzut lucruri pozitive. E ceva timp de când asist pe viu la înmormântarea mea, dar ştiu că am susţinerea clubului", a spus zâmbind antrenorul de 43 de ani, la Sky Italia.

Un zâmbet mai mult forţat, însă, la capătul unei evoluţii în care poziţia sa pe banca formaţiei milaneze rămâne sub semnul întrebării.