• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Cu o zi înaintea meciului de la Severin, cu CS U Craiova, antrenorul lui AC Milan, Vincenzo Montella, a fost destul de precaut la conferința de presă. Fostul atacant al Romei a spus însă că și-a studiat adversarul și a lăsat de înțeles că a remarcat anumiți jucători din echipa oltenilor, cum ar fi Alexandru luță.

Știu totul. Știu ceea ce antrenorul lor gândește, știu cum joacă, chiar cunosc totul. Am văzut o echipă talentată și jucători ca Băluță ne pot pune mari probleme. Va trebui să fim agresivi și să nu lăsăm spații”, a declarat Vincenzo Montella, nu înainte de a spune că e fericit să facă parte din noul proiect al rossonerilor:

Sunt fericit să fiu antrenorul Milanului în acest nou ciclu, sunt mândru de asta. Este treaba mea să aleg și să fac o selecție după ceea ce s-a întâmplat anul trecut. Alții pot oferi mai multe garanții. Avem alte ambiții, mai multă dorință. Nu știu cum va fi afectat jocul de aceste transferuri.

Am avut o activitate foarte bună pe piața transferurilor trebuie să redevenim echipa din anii trecuți. Ca antrenor, îmi doresc să-i fac pe toți să-și atingă obiectivul”, a mai spus ”L'Aeroplanino”.

Înainte jocului cu Craiova, Montella nu vrea să se lase influențat de meciurile amicale din această vară, în care a câștigat cu 4-0 în fața lui Lugano, a pierdut cu Borussia Dortmund, 1-3, și a spulberat-o pe Bayern, cu 4-0.

Fotbalul din timpul verii este un indicativ, dar nu te poți orienta în totalitate după asta. Când joci în iulie, diferențele dispar parțial. Entuziasmul poate fi periculos, dacă îl gestionezi greșit. Noi nu trebuie să ne grăbim”, a mai zis Montella, care, apoi, a adăugat:

Milan n-a mai jucat de trei ani în Europa, așa că e un meci important. Mâine nu va juca bugetul, așa că nu vom merge la alibi. Va fi foarte periculos dacă nu vom gestiona jocul de pe teren așa cum trebuie”.

CS U Craiova - AC Milan, din turul trei preliminar al Europa League, meci programat joi, 27 iulie, la Severin, de la ora 21:00, va fi transmis ÎN DIRECT și în EXCLUSIVITATE la Digi Sport 1, precum și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Fazele VIDEO vor fi redate în TIMP REAL pe digisport.ro și m.digisport.ro, într-un format LIVE VIDEO&TEXT.

PROGRAMUL TRANMSIUNILOR DIGI SPORT