• Turneul WTA de la Eastbourne - miercuri, 28.06, se joacă Halep - Ying-Ying Duan (ora 13:00, Digi Sport 2), Niculescu - Pironkova (ora 12:30, Digi Sport 3) și Cîrstea - Konta (ora 16:30, Digi Sport 2) 
  • Campionatul European: finala Germania - Spania se joacă vineri, 30 iunie, pe Digi Sport 1, de la ora 21:45

Spectatorilor prezenţi pe stadionul Old Trafford, joi seara, nu le-a venit să creadă când l-au văzut pe argentinianul Marcos Rojo, fundaşul echipei Manchester United, mâncând o banană în cursul meciului cu formaţia rusă FC Rostov, din manşa secundă a optimilor de finală ale Europa League.

Antrenorul Jose Mourinho a fost cel care i-a dat banana lui Ashley Young, iar acesta i-a înmânat-o apoi lui Rojo.

"Am fost deseori obosit în viaţa mea şi ştiu ceea ce solicită corpul. Acesta poate avea nevoie de multe lucruri. Jucătorul a cerut o banană. I-am dat-o nu pentru a râde de el, ci pentru a-l respecta", a explicat tehnicianul portughez cu ocazia conferinţei de presă care a avut loc la finalul partidei.

"Mi-a fost frică de prelungiri şi ştiam că Marcos Rojo are probleme, aşa că a fost un meci dificil", a adăugat Mourinho.

Manchester United a învins-o greu, cu 1-0, pe FC Rostov, prin golul spaniolului Juan Mata (min. 71), englezii calificându-se în sferturile de finală ale Europa League, după ce în meciul tur cele două formaţii au terminat la egalitate, 1-1.

Agerpres

VEZI AICI MOMENTUL CARE A FĂCUT DELICIUL PUBLICULUI CU ROJO MÂNCÂND O BANANĂ