• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

După 27 de ani de "domnie" a lui Alex Ferguson, United spera din nou să redevină o forţă în Anglia şi în Europa. Mourinho părea tehnicianul capabil să facă o revoluţie la echipa de pe Old Trafford, dar până acum proiectul său este un eşec.

Fără şanse mari la titlu, în condiţiile în care se află deja la 8 lungimi distanţă de trioul fruntaş format din City, Arsenal şi Liverpool, United a capotat şi la Istanbul, în Europa League. "Diavolii" au fost învinşi de Fener, scor 2-1 şi sunt abia pe trei, cu menţiunea că "Specialul" nu e foarte interesat de competiţie şi a protejat de fiecare dată o serie de titulari.

Chiar şi aşa, insuccesul de aseară a însemnat al 5-lea eşec al lui Mourinho în 16 meciuri pe banca lui United, fiind, din acest punct de vedere, mai slab decât predecesorii săi, Van Gaal şi Moyes. Totuşi, portughezul se bucură în continuare de sprijinul conducerii, care în următorul an a promis să facă investiţii masive.