• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Prezent în Turcia, acolo unde va întâlni Fenerbahce, managerul lui Manchester United a dezvăluit că, în sezonul 2002-2003, destinul său putea lua o altă turnură, după ce primise o ofertă de-a antrena în Țara Semilunei. Mai mult, antrenorul de 53 de ani nu ar vedea de ce în cariera sa nu ar antrena în Turcia, ”o țară cu o mare pasiune pentru fotbal”.

Manchester United este a şaptea echipă din cariera de antrenor a lui Jose Mourinho, care a fost prezentat în această vară pe Old Trafford. Ajuns la 53 de ani, ”Mou” a cunoscut succesul la Porto, Inter, Chelsea și Real Madrid, dar spune că la începutul carierei sale de antrenorat, destinul său putea fi altul. Managerul de pe banca ”diavolilor” spune că Turcia putea fi prima sa experiență în străinătate. La acel timp”The Special One” câștiga cu FC Porto campionatul și Cupa, pe plan intern, dar și Cupa UEFA.

"Prima ofertă din străinătate a venit de la un club din Turcia, dar nu vă dezvălui numele. S-a întâmplat în sezonul 2002-2003, când o antrenam pe Porto. Nu s-a ajuns la un acord și, de atunci, în ultimii 13, 14 ani nu am primit nicio ofertă de-a veni în Turcia”, a declarat "The Special One", care s-a arătat încântat de jobul pe care îl are la United: "Sunt unde vreau să fiu și sunt fericit, cel puțin vreau să fiu aici până la sfârșitul contractului meu, din 2019”.

Mourinho nu a exclus faptul că există posibilitatea ca în viitor să antreneze în Turcia: "Cine știe, doar sunt un om de fotbal. De modul în care îmi place fotbalul și cum Turcia trăiește cu mare pasiune, așa că de ce nu?".

23 de trofee a cucerit în cariera de antrenor Jose Mourinho: şase cu Porto, opt cu Chelsea, cinci cu Inter, trei cu Real Madrid și unul, Supercupa Angliei cu United, în 2016

VEZI PROGRAMUL TRANSMISIUNILOR DIGI SPORT