• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Antrenorul Mustafa Akcay a declarat, joi seară, că jucătorii echipei Osmanlispor se aşteptau la un meci greu cu Steaua (1-2), dar a subliniat că formaţia sa încă speră la calificare, fiind prima în grupa L a Europa League, cu o etapă înainte de final.

"Ştiam că vom avea un meci greu, am început bine în prima repriză, ne aşteptam apoi ca Steaua să ne preseze, avea şi susţinerea suporterilor. Din păcate am primit două goluri din faze fixe.

Am pierdut astăzi, dar suntem în continuare pe primul loc în grupă şi sperăm să câştigăm în ultimul meci cu Zurich şi să ne calificăm", a afirmat tehnicianul formaţiei turce.

Steaua a obţinut prima victorie în grupa L a Europa League, după ce a învins, joi, pe Arena Naţională, cu scorul de 2-1, echipa turcă Osmanlispor, în etapa a cincea. Steaua a reuşit să câştige, după ce la pauză a fost condusă.

Pentru Steaua au marcat Momcilovici ’68 şi Tamaş ’86, iar pentru Osmanlispor a înscris Ndiaye ’30.

După primele 5 meciuri disputate în această ediţie de Europa League, Steaua a acumulat 6 puncte, fiind la egalitate cu Villarreal şi Zurich. Osmanlispor e prima, cu 7 puncte. Astfel, o victorie în Spania, cu Villarreal, îi sigură calificarea în primăvara europeană.