• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Dinamo a reușit un rezultat bun contra spaniolilor de la Athletic Bilbao, în prima partidă din turul trei preliminar al Europa League, scor 1-1. Bucuria roș-albilor este îndreptățită, mai ales că bascii au condus, dar repriza a doua a fost a ”câinilor”, mai ales după golul absolut magnific marcat de Ronaldinho.

Și Adrian Mutu, directorul general al ”câinilor”, a lăudat prestația elevilor lui Cosmin Contra, dar a și recunoscut că în prima parte a partidei cei de la Bilbao au dominat liniștit, profitând de o teamă a dinamoviștilor.

”Primele 20 minute au fost mai slabe, am început cu frică și s-a văzut că băieții aveau trac. Fotbaliștii noștri nu au avut curaj să iasă mai mult din jumătatea proprie și să construiască.

Însă, ne-a trebuit un gol ca să ne trezească. Am făcut un meci bun, am ieșit onorabil, zic eu, din această încleștare. E un rezultat foarte bun pentru noi, chiar dacă ei au prima șansă”, a spus Mutu, după meci.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT

”Briliantul” crede însă că bascii au trecut la conducere în urma unei faze care nu a fost tratată cum trebuie de către brigada de arbitri. În plus, Mutu spune că golul lui Nemec a fost anulat incorect!

”La golul lor, a fost fault la Filip iar la golul lui Nemec nu a fost ofsaid, din ce am înțeles, așa că ne simțim nedreptățiți (n.r. - râde), a mai spus Mutu.

Într-un final, oficialul roș-albilor a vorbit și despre prezența la meci a lui Rivaldo.

”Prezența lui Rivaldo în tribune a fost importantă și pentru public. Să ai un Balon de Aur în prezent la un meci al lui Dinamo, e bine.

Publicul a făut o atmosferă incredibilă și azi cred că și băieții s-au ridicat la nivelul galeriei, într-un meci cu o asemenea echipă”, a mai spus Mutu.