• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

După ce a fost lider cinci etape în Grupa G a Europa League, FCSB a pierdut primul loc, în urma înfrângerii suferite pe teren propriu cu Lugano, scor 1-2.

A fost al doilea eşec la rând suferit de echipa lui Nicolae Dică în actuala ediţie a competiţiei, o serie care confirmă perioada slabă din campionat, unde, de asemenea, vicecampioana a pierdut prima poziţie.

"Am început grupa bine, cu trei victorii la rând, dar spre final prestaţiile noastre au început să scadă. Sperăm să ne revenim, să facem o pregătire de iarnă foarte bună şi să trecem în etapa următoare", a declarat Dragoş Nedelcu, unul dintre jucătorii criticaţi de patronul Gigi Becali la finalul partidei.

Ratarea primului loc în grupă înseamnă că FCSB ar putea avea parte de adversari teribili în 16-imile de finală. AC Milan, Arsenal, Athletic Bilbao, Lazio sau Atletico Madrid sunt câteva dintre echipele pe care le-ar putea întâlni roş-albaştrii.

"Indiferent de adversar, vom da totul pe teren. Îmi doresc un adversar cât mai puternic, să ne batem cu el, să vedem la ce nivel suntem. În ultimele meciuri am arătat foarte rău şi trebuie să vedem unde suntem", a spus Nedelcu, la Pro X.