• Turneul WTA de la Eastbourne - marţi, 27.06, se joacă Halep - Ying-Ying Duan (ora 13:00, Digi Sport 2), Niculescu - Pironkova (nu înainte de 15:00, pe Digi Sport 2) şi Cîrstea - Konta (nu înainte de 17:00, pe Digi Sport 2)
  • Campionatul European U21: Anglia - Germania (marţi, 27.06, ora 19:00, Digi Sport 1) şi Spania - Italia (marţi, 27.06, ora 22:00, Digi Sport 1)

Manchester United este în criză, iar Ibrahimovic se află într-unul dintre cele mai negre momente ale carierei, însă suedezul îşi păstrează atitudinea care a făcut în Vest să se creeze "Zlatan Facts".

Ţinut doar rezervă de Mourinho, în deplasarea pierdută de "diavoli", scor 2-1, la Istanbul, cu Fener (în perspectiva duelului cu Swansea, din campionat), Ibra a fost aruncat în luptă mai devreme decât s-ar fi aşteptat oricine. Accidentarea lui Pogba şi scorul l-au făcut pe "Special" să îl trimită în teren pe suedez încă din minutul 30.

Dacă în privinţa fotbalului prestat, nordicul a rămas din nou dator, prelungind perioada de secetă de peste o lună, Ibra a reuşit o fază "marcă înregistrată". După un conflict cu Simon Kjaer, arbitrul Milorad Mazic a încercat să îl calmeze, luându-l de mână. Imediat, vârful a reacţionat, dându-i braţul la o parte centralului. "Nimeni nu îl atinge pe Zlatan", au glumit imediat internauţii, parafrazând un celebru "Zlatan Facts".

INTRĂ AICI PENTRU A VEDEA REACŢIA LUI IBRA LA ADRESA ARIBTRULUI

Întâmplarea ne-a adus aminte de un alt episod celebru, petrecut pe vremea când Ibra evolua pentru PSG.