• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Antrenorul lui Osmanlispor, Mustafa Akcay, a declarat miercuri seara, într-o conferinţă de presă, că, ţinând cont de situaţia din clasament a Stelei, meciul direct de joi seara din Europa League va fi ca o finală pentru gruparea bucureşteană, care are nevoie de victorie pentru a mai spera la calificarea în primăvara europeană.

"Ne aşteaptă un meci foarte greu. La începutul meciurilor din grupă toată lumea le vedea favorite pe Villarreal şi Steaua. Noi am făcut o figură frumoasă până acum, dar cunoaştem foarte bine cât de puternică este Steaua. Avem însă încredere în noi că vom obţine un rezultat pozitiv.

La rândul ei, Steaua priveşte acest meci ca pe o ieşire din criza din ultima perioadă. Pentru ei, o victorie mâine le-ar da încă o şansă să iasă din faza grupelor. Ţinând cont de situaţia din clasament, meciul de mâine va fi ca o finală pentru Steaua. Ei cu siguranţă vor juca mai ofensiv. Sper să facem faţă presiunii adversarilor", a spus tehnicianul.

Akcay a menţionat că pentru el partidele din campionatul Turciei sunt mai importante decât cele din Europa League. "Nu vor fi prea multe schimbări în echipă mâine, pentru că avem jucători accidentaţi. Dar vom ţine cont că avem un meci important în week-end, în campionatul Turciei.

Pentru mine, sincer vă spun, sunt mai importante partidele din campionat decât cele din Europa League. Bineînţeles că şi acestea sunt importante, dar ţin cont foarte mult la partidele din campionat", a adăugat antrenorul turc.

Steaua - Osmanlispor e joi, de la ora 20:00, LIVE TEXT pe digisport.ro şi pe m.digisport.ro.