• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Marius Șumudică nu a scăpat de rigorile UEFA: antrenorul Astrei a fost amendat de forul de la Nyon, pentru o declarație făcută înainte de returul cu Genk (0-1).

”Păi mie mi-a venit amendă acum de la UEFA 5.000 de franci elvețieni, că am spus că e olandez arbitrul cu Genk. Când vorbesc, plătesc, asta e, am greșit”, a spus Șumudică, într-o conferință de presă.

”Este incredibil că avem un arbitru olandez. Asta ne e valoarea, a fotbalului românesc. Jucăm contra belgienilor și știți ce înseamnă Benelux.

După ce s-a întâmplat în tur cu Budescu, este strigător la cer să avem un arbitru olandez de 30 de ani. Mai ales că și antrenorul lor este olandez”, a comentat Șumudică, înainte de returul cu Genk, din șaisprezecimile Europa League.

Șumudică a fost eliminat pentru proteste și a trăit finalul în tribună, alături de fanii lui Genk. Tehncinianul a dezvăluit comportamentul uluitor al arbitrilor olandezi.

”Ăștia suntem. Am atras atenția. Au venit în cabine, ne-au pus să schimbăm crampoanele, nu le convenea nimic. Ne-au tratat ca pe ultimii oameni”, a continuat tehnicianul Astrei și după meci.