• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Gigi Becali a anunțat în urmă cu câteva zile că nu-l va mai presa pe Nicolae Dică să-i spună echipa înaintea unui joc, pentru a nu o mai dezvălui la TV. Finanțatorul roș-albaștrilor nu s-a putut abține, iar înaintea meciului dintre FCSB și Lugano, din grupa G a Europa League, a anunțat din nou echipa de start.

Tehnicianul de 37 de ani a pregătit mai multe surprize și va menaja mai mulți titulari. Becali a anunțat că un singur jucător a cerut să joace din trei în trei zile. Este vorba despre Florin Tănase.

"Dică a făcut echipa în funcție de meciul cu Botoșani. Este adevarat că sunt bani la mijloc, însă vom menaja câțiva jucători. Nici Gnohere, nici Man, nici Pintilii nu vor juca, îi protejăm pentru meciul cu Botoșani. O să joace Nedelcu, Ovidiu Popescu, cu Amorim, cu Golofca.

Tănase va fi al 2-lea atacant, Coman va fi vârf. Tănase a zis că joacă din 3 în 3 zile, că nu e o problemă pentru el. De Andrei Vlad nu știu, asta rămâne să stabilească Dica, eu l-aș pune pe Vlad" a spus Gigi Becali la Pro X.

Cum va arăta FCSB cu Lugano, conform lui Becali

Vlad - Enache, Bălașa, Larie, Morais - Nedelcu, Popescu - Golofca, Tănase, De Amorim - Coman

Meciul este unul cu miză pentru echipa antrenată de Nicolae Dică, deși este deja calificată în primăvara europeană. O victorie cu elvețienii le-ar asigura roș-albaștrilor locul întâi în grupă și o sumă importantă de bani. Un milion de euro ar putea intra în conturile clubului după acest joc.

Partida dintre FCSB și Lugano se va disputa joi, 7 decembrie, de la ora 22:05, pe Arena Națională și va putea fi urmărită în format live text pe digisport.ro și m.digisport.ro.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT