• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

FCSB va juca în această seară cu Hapoel Be'er Sheva. În cazul unei victorii, roș-albaștrii și-ar putea asigura un loc în primăvara europeană. Pe lângă performanța europeană, formația finanțată de Gigi Becali are și o miză financiară importantă.

În cazul în care FCSB se va impune în meciul cu israelienii, Becali va încasa 360.000 de euro, bonusul pe care-l acordă UEFA pentru o victorie în grupele Europa League. Pe lângă acești bani, roș-albaștrii vor mai încasa 600.000 de euro dacă vor câștiga grupa din care fac parte, iar șansele ca acest lucru să se întâmple sunt destul de mari.

Formațiile clasate pe locul secund, 300.000 de euro, iar cine va pierde în 16-imile de finală va mai primi încă 500.000 de euro. Până în acest moment FCSB și-a asigurat 6,86 milioane de euro. Pe lângă această sumă, roș-albaștrii vor mai încasa încă două milioane de euro din market pool.

La această sumă se mai pot adăuga banii de pe urma punctelor pe care echipa le va mai acumula în competiție. Dacă pentru o victorie în grupe UEFA acodră 360.000 de euro, pentru un egal, forul continental oferă 120.000 de euro.

În acest moment, după 3 etape disputate, FCSB este lider în grupa G din Europa League, cu 9 puncte și un golaveraj de 7-2. Celelalte echipe din grupă (Lugano, Plzen și Be'er Sheva) au câte 3 puncte.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT