• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Clubul de fotbal CSU Craiova a anunţat, sâmbătă, pe site-ul oficial, că s-au pus în vânzare biletele pentru partida retur cu AC Milan.

''Universitatea Craiova păstrează în continuare şanse la calificarea în play-off-ul UEFA Europa League, în ciuda înfrângerii la limită din meciul tur de pe stadionul 'Municipal' din Drobeta Turnu Severin. Prin ataşament, dorinţă şi devotament putem să mutăm munţii din loc! Asta ne-au dovedit joi seara Leii din Bănie. Prezenţa voastră la returul de pe San Siro este vitală. Suporterii Universităţii Craiova vor primi inelul 3 - zona 'verde', de la sectoarele 343 până la 360. În total, capacitatea disponibilă este de 5.535 de locuri. Intrarea fanilor se va face pe la porţile 4, 5 şi 6. Preţul unui bilet este 110 lei'', se arată pe site-ul clubului din Bănie.

ÎN DIRECT la Digi Sport, CS Universitatea Craiova fost învinsă de puternica echipă italiană AC Milan cu scorul de 1-0 (1-0), joi seara, pe Stadionul ''Municipal'' din Drobeta-Turnu Severin, în prima manşă a turului al treilea preliminar al Europa League la fotbal.

Diferenţa a fost făcută de golul marcat din lovitură liberă de fundaşul elveţian Ricardo Rodriguez, care l-a surprins pe portarul Calancea în min. 44, cu un şut din partea dreaptă a atacului ''rossonero''.

Manşa secundă va avea loc în data de 3 august, pe stadionul ''San Siro'' din Milano, de la ora 21,45 (ora României).

AGERPRES