• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Fotbalistul echipei Athletic Bilbao, Aymeric Laporte, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că formaţia sa nu îşi propune să câştige cu scorul de 5-0 partida cu Dinamo din turul 3 preliminar al Europa League, dar îşi doreşte să obţină un rezultat pozitiv.

"Am văzut înregistrări cu echipa Dinamo, iar în această seară vom face un studiu aprofundat astfel încât mâine să câştigăm. I-am văzut, sunt jucători care cu siguranţă mâine vor face un efort suplimentar, dar noi ne facem jocul caracteristic. Nu îl cunosc foarte bine pe antrenorul echipei Dinamo, dar am auzit lucruri frumoase despre el. Noi pregătim fiecare meci pentru a câştiga. Nu ne propunem să câştigăm cu 5-0, dar ne dorim un rezultat pozitiv. Mâine este o primă partidă, este importantă şi ne dorim să marcăm chiar din primul minut. Dorim să fie un început bun în această competiţie, nu ştim unde ne vom opri, dar ne propunem să mergem înainte", a spus Laporte.

Urmărit de Guardiola şi Mourinho, fundaşul francez în vârstă de 23 de ani speră ca meciul de joi să fie diferit de finala Europa League din 2012, pierdută cu 0-3 în faţa formaţiei Atletico Madrid pe Arena Naţională din Bucureşti:"Am pierdut finala Europa League în 2012 la Bucureşti, dar sperăm să gustăm victoria la finalul partidei de mâine".

Echipa de fotbal Dinamo întâlneşte, joi, de la ora 20,30, pe Arena Naţională din Bucureşti, formaţia spaniolă Athletic Bilbao (LIVE-TEXT PE DIGISPORT.RO), într-o partidă contând pentru prima manşă a turului 3 preliminar al Europa League. Partida retur este programată în 3 august, pe stadionul "San Mames" din Bilbao.