• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Steaua este condamnată să câștige diseară meciul cu Osmanlispor, din Grupa L a Europa League, pentru a mai spera la o calificare în primăvara europeană. Laurențiu Reghecampf a spus că turcii nu mai reprezintă o necunoscută pentru el și că roș-albaștrii se pot impune pe ”Arena Națională”.

”Știm că cei de la Osmanli au jucători de viteză, dar jucători rapizi avem și noi. Știm exact cum am primit golurile în Turcia, știm exact calitățile pe care jucătorii lor le au, trebuie doar să fim atenți”, a spus tehnicianul, în vârstă de 41 de ani.

Pentru Steaua, faptul că cei de la Osmanlispor nu refuză jocul și vor încerca să marcheze la București, reprezintă un avantaj. 

”Cred eu că va fi un meci frumos. Dacă cei de la Osmanli se vor deschide, vor juca la victorie, pentru noi va fi un lucru pozitiv pentru că și noi avem jucători de viteză, care pot surprinde în orice moment.

Cred că echipa care va fi mai concentratră, care va sta mai bine în teren, va fi și cea care se va impune”, a spus Reghecampf.

GRUPA L

S-au jucat:

Osmanlispor - STEAUA 2-0
Villarreal - Zurich 2-1

Zurich - Osmanlispor 2-1
STEAUA - Villarreal 1-1

Osmanlispor - Villarreal 2-2
STEAUA - Zurich 1-1

Villarreal - Osmanlispor 1-2
Zurich - STEAUA 0-0 

Clasament

Au mai rămas de jucat

Azi
STEAUA - Osmanlispor (20:00)
Zurich - Villarreal (20:00)

Joi, 8 decembrie
Osmanlispor - Zurich (18:00)
Villarreal - STEAUA (18:00)