• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Paul Papp nu e de acord cu fostul său coleg din apărarea Stelei, Gabriel Tamaş, care o consideră favorită pe FC Zurich în duelul cu "roş-albaştrii", din Europa League.

Adversar al celor din Zurich în acest sezon în liga a doua elveţiană, Papp crede într-o victorie a liderului din Liga 1 joi seară, pe Arena Naţională.

"Fără cuvinte m-a lăsat declaraţia lui Gabi Tamaș. Nu cred că o să aibă probleme Steaua. Am încredere în Steaua, de aia am spus că sunt favoriţi. Zurich este o echipă destul de bună, are jucători masivi, sunt periculoşi la out-uri şi cornere. Pe cât de periculoşi sunt la astfel de faze, atât de rigizi sunt în apărare la cornere. Nici atacantul lor, Cavusevic, nu e de speriat, am jucat contra lui. M-au sunat câţiva foşti colegi de la Steaua să se intereseze de cei de la Zurich", a declarat Paul Papp la Fotbal Club.

Fundaşul român are şi un motiv suplimentar pentru a-şi dori victoria Stelei.

"Sper să-i bată pe Zurich, noi am avut meci greu cu ei, au făcut nişte figuri pe aici, erau aroganţi", a mai spus apărătorul celei de-a treia clasate din liga secundă din Elveţia, FC Wil.

Steaua - FC Zurich se joacă joi, de la ora 20.00, şi va fi în format LIVE TEXT pe digisport.ro şi m.digisport.ro. 

CLICK AICI PENTRU PROGRAMUL COMPLET AL PROGRAMELOR DIGI SPORT