• Tenis: WTA Wuhan (Digi Sport 2, 24 - 30 septembrie)
  • Liga 1: Botoșani-Viitorul (ora 18:00) și Astra-CFR Cluj (ora 20:30) se joacă luni, 25 septembrie, pe Digi Sport 1

Astra va întâlni în această seară Austria Viena. Echipa antrenată de Marius Șumudică are nevoie de cel puțin un punct pentru a mai păstra șanse de calificare în primăvara europeană. În tur, campioana României a pierdut cu 2-3.

Jucător la Sankt Polten, Paul Pîrvulescu știe cum pot fi învinși cei de la Austria Viena. Fostul jucător al Stelei susține că Astra ar trebui să se apere bine și să joace pe contraatac.

”Austria Viena e o echipă bună, trec printr-un moment foarte bun și cred că o să le fie destul de greu celor de la Astra. Noi am jucat contra lor acum câteva etape, la Viena, și am pierdut, 2-1 în ultimele 10 minute.

A fost un joc pe care puteam să-l și câștigăm, dar din păcate am cedat pe final. Ei au probleme mari cu echipele care se apără foarte bine și care joacă bine pe contraatac, noi am avut cel puțin 4 situații de acest gen în care puteam înscrie”, a declarat Pîrvulescu pentru digisport.ro.

Înaintea meciului, jucătorii campioanei României s-au relaxat prin centrul Vienei.

Austria Viena - Astra se joacă în această seară, de la 22:05. Partida poate fi urmărită în format LIVE-TEXT pe digisport.ro.