• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Gigi Becali a anunţat că vrea să dea lovitura cu transferul lui Florinel Coman. Jucătorul pe care finanţatorul FCSB cere 70 de milioane de euro s-a făcut însă de râs în partida cu Viktoria, cel puţin aşa susţin italienii de la Tuttomercatoweb.

"Este simbolul unei seri anonime. Neconcludent, nu a fost niciodată în centrul acţiunii şi nu s-a luptat să-şi ajute colegii. Până la ieşirea lui de pe teren, a fost ca şi cum Steaua a jucat cu un jucător mai puţin", au notat italienii.

Sursa citată mai precizează că Nicolae Dică nu a reuşit să schimbe faţa meciului prin schimbările făcute - "Budescu a intrat doar pentru a lua un galben care îl costă suspendarea" - şi mai remarcă faptul că Junior Morais a avut "o seară pe care trebuie să o uite". Brazilianul este considerat vinovat la primul gol al cehilor şi e criticat pentru că nu a sprijinit ofensiva.

Gigi Becali a anunţat că i-a achitat lui Gică Hagi încă un milion de euro, echivalentul a 20% dintr-un eventual transfer al lui Florinel Coman. Astfel, mijlocaşul ofensiv venit de la Viitorul a devenit cel mai scump transfer intern din istoria Ligii 1: a ajuns la un total de trei milioane de euro.

Patru goluri a marcat deja Florinel Coman pentru FCSB: trei în Liga 1 și unul în Europa League.

"L-a evaluat Hagi la 7 milioane de euro. Eu nu am considerat că îl vând cu 7, eu am considerat că îl vând cu 70 de milioane.

Nu crede nimeni, dar o să demonstrez când îl voi vinde. Eu cred că îl voi da de la 50 de milioane de euro în sus”, spunea Becali, cu o săptămână în urmă.