• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Deja calificaţi în primăvara europeană, jucătorii celor de la FCSB caută răzbunarea în Cehia. Aceștia nu uită ratările din meciul de la Iaşi, unde au suferit a doua înfrângere din Liga 1 în acest sezon, scor 0-1.

Roş-albaştrii joacă penultimul meci din grupele Europa League pe terenul Viktoriei Plzen, victima preferată a echipei lui Dică în ultimele luni. Cu un egal în Cehia, FCSB câştigă grupa G.

"Vom merge acolo să câștigăm. Sperăm să facem un meci bun și, dacă vom avea o ocazie-două, să înscriem, să nu mai ratăm", speră Florin Tănase.

"Avem destule zile să ne revenim, să punem bine la punct aspectele meciului și să mergem acolo să învingem", este optimist Mihai Bălașa.

"Vom trata meciul serios! Mai sunt două meciuri în Europa League. Trebuie să facem rezultate pozitive și să terminăm grupa pe primul loc", este obiectivul lui Nicolae Dică.

Plzen este de neoprit în Cehia! În ultima etapă, vicecampioana din sezonul trecut a învins-o cu 4-1 pe Slovacko şi are punctaj maxim după 14 runde. Adversara roş-albaştrilor păstrează 13 puncte avans față de locul secund, ocupat de Sigma Olomouc.