• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

După înfrângerea puţin scontată, în campionat, contra ultimei clasate, Westerlo, Anderlecht nu a reuşit să îşi ia revanşa în Europa League, obţinând doar un egal în Franţa, pe terenul lui Saint Etienne. Echipa belgiană a fost egalată (1-1), în al patrulea minut al prelungirilor, iar presa a ţinut să fie destul de critică la adresa trupei lui Stanciu şi Chipciu.

Ambii români au jucat titulari, însă ziariştii l-au luat la ţintă doar pe fostul decar al Stelei. Lucru de înţeles, în condiţiile în care Stanciu este cel mai scump transfer din istoria lui Anderlecht, iar aşteptările sunt mari. Românul nu e încă locomotiva echipei, astfel că orice mică nereuşită e mai aspru criticată decât în mod normal. 

Totuşi, aseară mijlocaşul nu a făcut un meci neapărat slab, fiind foarte activ într-o partidă în care Anderlecht a dominat, având o posesie de 55% şi şutând de 9 ori pe/la poarta adversă.

Internaţionalul nostru şi-a încercat în câteva rânduri şansa, însă şuturile sale nu şi-au atins ţinta. "Tehnică fabuloasă la lovituri libere şi şuturi de la distanţă pentru Stanciu? Poate că ar trebui să fie reconsiderată poziţia", notează standaard.be, care mai punctează că românul a oferit un "festival de şuturi ratate".

Fostul decar al vicecampioanei României a jucat până în minutul 82 la Anderlecht, când a fost înlocuit de Diego Capel.

Stanciu şi Anderlecht îşi pot lua revanşa în campionat, în direct la Digi Sport, duminică. Atunci, trupa lui Weiler se deplasează la Liege pentru derby-ul cu Standard.