• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Dinamo - Athletic Bilbao 1-1. Golul superb înscris de Rivaldinho a făcut înconjurul lumii, iar presa din Spania nu a contenit în a-l lăuda pe fiul lui Rivaldo, starul care a scris istorie în tricoul Barcelonei.

”Așa tată, așa fiu. Așa a arătat super-șutul teleghidat al lui Rivaldinho”, a fost titlul din celebrul Marca.

”Contra l-a trimis pe teren pe Rivaldinho și acesta a onorat numele tatălui său”, au adăugat și ziariștii de la AS.

”Rivaldinho i-a furat victoria lui Athletic. Acesta a marcat cu un șut din afara careului și le-a permis dinamoviștilor să își agreseze adversarii”, a completat Sport.es.

”Toată echipa a făcut o treabă bună, nu doar eu. Felicit echipa și întregul staff. Am jucat mult mai bine decât în ultimul meci și de asta mai avem șanse. A fost primul meu meci în Europa și a fost un gol fantastic.

A fost special, a fost și tatăl meu aici. Azi, cu el aici, cu prietenii mei, cu soția mea, a fost foarte frumos. Dacă aș avea măcar 1% din talentul lui, probabil aș fi cel mai bun. E unul dintre cei mai buni din istorie.

Știam că va fi greu, că sunt foarte puternici. Acum ne odihnim, pentru că duminică vom avea meci”, a spus Rivaldinho la TVR.

17 meciuri a jucat Rivaldinho pentru Dinamo, în toate competiţiile

4 goluri a marcat brazilianul pentru "câini".

Meciul retur se va disputa joia viitoare, pe San Mames, și va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe digisport.ro.

Până atunci, Dinamo se va deplasa duminică la Ovidiu, pentru meciul din etapa a treia a Ligii 1 cu Viitorul. Partida se va disputa de la ora 18:00 și va fi transmisă în direct pe Digi Sport 1. Duelul poate fi urmărit și în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro.