• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

FCSB - Hapoel. Minutul 31 al partidei de pe Arena Națională a adus deschiderea scorului, dar faza în urma căreia Florinel Coman a marcat primul său gol european pentru FCSB a fost de tot râsul.

Budescu a trimis o pasă către Alibec, care a fost lovit în săritură de un adversar, dar a reușit să prelungească spre poarta adversă. Arbitrul partidei a avut intenția să fluiere fault, dar a lăsat legea avantajului.

Trei jucători de la Hapoel s-au invitat să joace mingea la marginea careului, iar fostul jucător de la Viitorul a ajuns primul la balon, a driblat portarul și a înscris în poarta goală.

"Gigi Becali supralicitează, dar nu înseamnă că asta e ceva rău. E normal, pentru că Steaua este clubul care vinde cu milioane multe. Ei au luat bani și pe Chiricheș și pe Stanciu.

Totuși, ca Florinel Coman să ajungă la 50 de milioane trebuie să fie la un AS Monaco și să dea goluri multe, cum a fost Mbappe. Sau ca FCSB să ajungă să joace o finală de Europa League sau în fazele finale din Champions League și să-l aibă pe Florinel Coman ca protagonist" a declarat Mutu, despre noua ”perlă” a lui Becali.

1,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Florinel Coman, conform site-ului de specialitate transfermarkt.de