• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

FCSB este deja calificată în fazele eliminatorii ale Europa League, dar nu scapă de emoții. Joi, cu Plzen, în penultima etapă a Grupei G, vicecampioana României are șansa de a se reabilita în fața patronului, care a răbufnit după înfrângerea de la Iași (0-1 VIDEO), soldată și cu pierderea primului loc în Liga 1. Sunt mulți bani la mijloc, dar și cerințe de respectat din partea lui Gigi Becali.

Programul infernal al echipei lui Dică a început cu meciul de la Iași, pierdut de roș-albaștri. Atunci a pornit și iureșul la gruparea bucureșteană, declanșat de patronul Gigi Becali, cel care a dezvăluit cerințele pentru antrenor înaintea partidei și i-a trasat încă o dată o serie de indicații. "De acum, faci ce spune patronul!", i-a transmis omul de afaceri lui Dică.

Până pe 16 decembrie, data ultimului său joc oficial din 2017, FCSB mai are 7 meciuri. Cu Plzen e primul dintre ele și totodată primul după ultima ieșire nervoasă a patronului, care are câteva lucruri pe care insistă ca Dică să le respecte. Iar după ultima decepție din Liga 1, antrenorul mai are un "spațiu de manevră" foarte mic.

Pentru o victorie în faza grupelor Europa League, UEFA acordă 360.000 de euro, în timp ce egalul este răsplătit 120.000 de euro. În plus, echipa de pe primul loc va primi 600.000 de euro; locul secund primește 300.000 de euro.

Chiar dacă e deja calificată în primăvara europeană, FCSB nu e sigură de primul loc în Grupa G. Are 10 puncte după 4 etape, dar Plzen e la 4 puncte în spate și, cu o victorie joi seară, ar putea chiar să o depășească, în funcție de rezultatele din ultima rundă.

În primul rând, Alibec și Golofca au șanse mari să fie titulari, la fel ca și "Tripleta de Aur" formată din căpitanul Florin Tănase, Dennis Man și Florinel Coman, jucători cărora patronul încearcă să le ridice cota pentru o viitoare vânzare.

Programul celor de la FCSB până la finalul anului

23 noiembrie: Viktoria Plzen - FCSB (Europa League)

26 noiembrie: Astra - FCSB (Liga 1)

29 noiembrie: ACS Poli - FCSB (Cupa României)

3 decembrie: FCSB - Juventus Bucureşti (Liga 1)

7 decembrie: FCSB - FC Lugano (Europa League)

9 decembrie: FC Botoşani - FCSB (Liga 1)

16 decembrie: FCSB - Viitorul (Liga 1)

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT