• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Steaua se pregăteşte de duelul decisiv cu FC Zurich din Europa League, iar Gigi Becali a dezvăluit la Digi Sport echipa pe care o va folosi Laurenţiu Reghecampf în partida din Elveţia, marea surpriză fiind William De Amorim, care va evolua ca vârf împins.

Întrebat în conferinţa de presă rezervată meciului despre declaraţiile patronului, tehnicianul bucureştenilor a făcut haz de necaz. A sperat că elveţienii nu vor afla de spusele lui Becali.

"Nu puteați să tăceți? Poate oamenii nu știau. E doar o variantă, vom vedea mâine ce se întâmplă.

Echipa care va fi mai hotărâtă se va califica!", a spus Reghecampf, într-o conferinţă de presă.

Echipa de start a Stelei pentru meciul cu Zurich

Niţă - Tamaş, Moke, Toşca, Momcilovic - Muniru, Bourceanu - Ad. Popa, Boldrin, Aganovic - De Amorim.

"Mâine o să vedeți o surpriză, un nou atacant reprofilat. O să-l pună pe De Amorim atacant. Pe stânga joacă Aganovic. Și Pintilii nu o să joace, Muniru o să fie în locul lui. O să joace repriza a doua, că nu ține un meci. Golubovic nu prea ține de minge. Dacă vede că nu ține treaba, Reghe va schimba din mers.

Vrea pe cineva care să țină de minge, să dribleze, să facă o fentă. Reghe a făcut mereu invenții, cu Ovidiu Popescu a ieșit bine, cu Aganovic iar a ieșit bine. Cred în artificiile lui", a declarat Gigi Becali, în cadrul emisiunii "Fotbal Club", de pe Digi Sport 1.

FC Zurich - Steaua se joacă joi, LIVE TEXT pe www.digisport.ro și m.digisport.ro.