• Tenis, Thailanda: Simona Halep - Johanna Konta (sâmbătă, ora 13:00, Digi Sport 2) 
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Fostul antrenor al lui Stanciu şi al lui Chipciu la Steaua, Laurenţiu Reghecampf, a declarat că speră ca fotbaliştii români să joace finala Europa League cu Anderlecht Bruxelles.

"Mă bucur pentru Stanciu şi Chipciu că s-au calificat. Sunt fericit atunci când jucători cu care am lucrat ajung la performanţe foarte mari. Este o performanţă foarte bună pentru ei, faptul că au reuşit să se califice mai departe cu Anderlecht. Sper să ajungă cât mai departe, să joace finala Europa League. Ar fi important pentru cariera lor", a spus Reghecampf într-o conferinţă de presă care a avut loc înaintea tragerii la sorţi a sferturilor de finală ale Europa League.

Bayern - Real, Juventus - Barcelona. Programul complet al "sferturilor" Ligii Campionilor

Anderlecht, grupare la care evoluează Nicolae Stanciu şi Alexandru Chipciu, s-a calificat în sferturile de finală ale Europa League după ce a eliminat formaţia APOEL Nicosia (1-0 în tur, 1-0 în retur).

Potrivit tragerii la sorţi care a avut loc, vineri, la sediul UEFA, de al Nyon (Elveţia), Anderlecht va întâlni Manchester United în sferturile de finală ale Europa League. Partida din prima manşă va avea loc la Bruxelles, în 13 aprilie, iar returul pe 20 aprilie, pe Old Trafford.

Partida din prima manşă va avea loc al Bruxelles, pe 13 aprilie, iar returul pe 20 aprilie, pe Old Trafford.

Anderlecht a câştigat 3 şi a pierdut 3 din cele şase meciuri jucate contra ''diavolilor roşii'', dar United a marcat 22 de goluri în aceste confruntări faţă de 6 reuşite de "Mauves".