• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Steaua îşi joacă joi seara, pe Arena Naţională, probabil ultima şansă de a ajunge în primăvara europeană. O victorie în faţa celor de la Osmanlispor nu le-ar garanta elevilor lui Reghecampf calificarea, însă ar păstra vii speranţele roş-albaştrilor.

"Nu avem probleme de lot în afara celor mai vechi, pe care le știți. Suntem pregătiți și sperăm ca mâine seară să avem parte de un meci bun. Dacă ne aducem amimte meciul tur, primele 45 de minute am făcut o partidă bună, dar a intervenit acel cartonaș roșu și s-au schimbat datele. Cunoaștem foarte bine echipa lor, să vedem acum cu cine vom juca, dar avem jucători care pot face diferența.

În Europa League este foarte important să te aperi și să marchezi când ai ocazia. Dacă nu vom fi concentrați pe faza de apărare, dacă vom mai pierde ușor mingile, și nu ne vom concentra la construcție şi la finalizare, atunci vom avea probleme", a declarat Laurenţiu Reghecampf.

Referitor la o nouă confruntare cu fostul stelist Raul Rusescu, Reghecampf a afirmat: "Pentru noi nu va fi un avantaj, pentru că este un jucător foarte bun, important, mai sunt și alții, nu știu cu cine vor începe. Noi trebuie să fim atenți, pentru că vor mai fi și alți fotbaliști la fel de buni pe care trebuie să-i marcăm. Reacția noastră trebuie să fie foarte bună, altfel nu vom avea nicio șansă."

"Este dificil după fiecare partidă, este o atmosferă încărcată. Jucătorii își doresc să câștige fiecare partidă, acesta este mesajul de la antrenamente. Trebuie să fim atenți, pentru că urmează multe meciuri. În prima zi mesajul este mai dur, apoi începem să ne împrietenim. Suntem la rând să oferim un meci bun. Eu țin foarte mult la băieți, dar doar victoriile și rezultatele bune duc la atmosfera bună.", a încheiat Reghe.

GRUPA L - Clasamentul după 4 etape

1. Osmanlispor – 7 p
2. Villarreal – 5 p
3. FC Zurich – 5 p
4. Steaua – 3 p

Meciuri rămase de disputat:

Etapa 5 - joi 24 noiembrie

Steaua - Osmanlispor
FC Zurich - Villarreal

Etapa 6 - joi 8 decembrie

Villarreal - Steaua
Osmanlispor - FC Zurich

Steaua - Osmanlispor e joi, de la ora 20:00, LIVE TEXT pe digisport.ro şi pe m.digisport.ro.