• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Antrenorul stelist Laurenţiu Reghecampf a comentat afirmaţiile selecţionerului Christoph Daum, potrivit cărora fanii ar trebui să se roage pentru rezultate favorabile ale echipelor Steaua şi Astra în meciurile cu Villarreal, respectiv AS Roma, din Europa League. Tehnicianul roş-albaştrilor a oferit un nou răspuns tăios.

"Încep să mă rog. Pot face o surpriză, dar în mod normal ar trebui să începem să ne rugăm", a declarat Daum, luni, după ce a urmărit meciul Astra - CSMS Iaşi, despre întâlnirile pe care echipele româneşti le vor avea în Liga Europa.

Întrebat dacă aceste afirmaţii au fost ironice, Reghecampf a răspuns: "Să ne rugăm pentru un rezultat pozitiv? Rezultatul pozitiv este simplul fapt că ambele echipe sunt calificate în grupele Europa League. Cred că ar trebui să ne rugăm pentru ambele meciuri pe care le va jucă echipa naţională, deoarece sunt mult mai importante decât meciurile noastre de mâine.

În dubla pe care domnul Daum, selecţionerul echipei naţionale, o va avea, dacă nu va avea parte de rezultate pozitive atunci nu mai avem de ce să ne rugăm, pentru că nu mai avem nicio şansă de calificare la Cupa Mondială. Atât noi, cât şi Astra am reuşit ceva pentru fotbalul românesc. Să ne lase în pace pe noi."

După ce a început preliminariile Cupei Mondiale din 2018 cu o remiză, în meciul cu Muntenegru, scor 1-1, selecţionata României va întâlni echipa Armeniei în 8 octombrie, la Erevan, şi reprezentativa Kazahstanului în 11 octombrie, la Astana.