• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Steaua speră la prima prezenţă în 16-imile UEFA Europa League din 2013 încoace! Pentru asta, echipa lui Reghecampf are nevoie de victorie joi, la Zurich, LIVE TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro, de la ora 22:00. Divizionara secundă din Elveţia a câştigat în ultima etapă cu 3-1 în fața celor de la Neuchatel Xamax și este lider autoritar, cu 10 puncte avans.

"Este într-adevăr un meci decisiv! Dacă vrem să ne calificăm în primăvara europeană, trebuie să mergem la Zurich și să câștigăm. Este un meci foarte important pentru noi și sper ca până joi să avem inspirația să putem alinia un prim 11 competitiv", a spus Laurențiu Reghecampf.

Fără victorie în grupa L, Steaua e ultima, după Villarreal, Zurich şi Osmanlispor. Roş-albaştrii vin după victoria de la Iaşi (2-0) şi egalul, 1-1, din turul cu Zurich.

"Va fi un alt meci, altă intensitate, diferit total față de cel cu Iași. Ei au jucat în inferioritate și normal că joci mult mai lejer în 11 contra 10", a spus Mihai Pintilii, completat de Gabi Tamaș. "Sper să nu mai facem greșelile pe care le-am făcut în tur și să mergem acolo să câștigăm".

Steaua a câştigat ultima oară în deplasare în grupele UEFA Europa League acum patru ani, 2-1 la Molde.