• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Steaua va debuta în noul sezon de Europa League, în Turcia. Laurențiu Reghecampf e conștient de dificultatea partidei cu Osmanlispor, dar consideră că atuul echipei sale va fi experiența superioară la nivel internațional.

Deși vrea să câștige cu Osmanlispor, antrenorul roș-albaștrilor recunoaște că s-ar mulțumi și cu un rezultat de egalitate pe terenul turcilor. Reghecampf consideră că Villarreal e favorita grupei, iar lupta pentru locul al doilea, cel care duce în primăvara europeană, se va da între Steaua și Osmanlispor.

”Pentru noi începe o perioadă foarte importantă. Am venit să câștigăm, dar și o remiză ar fi un rezultat pozitiv, pentru că Villarreal e favorita grupei. Pe hârtie, noi ne batem pentru locul doi cu Osmanlispor. Sper foarte mult să ne calificăm din grupă și să avem posibilitatea să jucăm iarăși în primăvara europeană.

Va fi un meci foarte greu. Este o echipă care nu are experiența noastră și mă refer la experiența internațională. Probabil ei au jucători foarte buni, care au jucat la un nivel foarte înalt și au avut meciuri de acest gen, dar ca echipă nu au experiența pe care noi o avem. Sper ca acest lucru să se vadă mâine seară (n.r. joi, 15 septembrie). Ei au o echipă destul de ofensivă. Se bazează foarte mult pe explozia unor jucători din bandă și pe tehnica unor jucători de la mijloc”, a spus Laurențiu Reghecampf, la conferința de presă premergătoare partidei.

Laurențiu Reghecampf consideră că atuul echipei sale este foamea de performanță a jucătorilor care formează în acest moment lotul Stelei.

”Majoritatea jucătorilor din lot vor să vadă ce înseamnă calificarea în primăvară. Dacă stăm și analizăm atenți, cred că vom avea pe teren doi jucători care au mai jucat în primăvară, dacă nu mă înșel, numai Bourceanu și Popa au rămas din echipa care a jucat cu Ajax și Chelsea.

E o motivație foarte bună pentru jucători și nu ar trebui să fac nimic în plus. E o plăcere să joci la acest nivel și sper ca emoțiile să nu-i copleșească pe jucătorii noștri. Am ajuns la un nivel foarte bun, suntem pe drumul cel bun și sper să ne bucurăm mâine seară, după meci. Clar e că am venit aici să câștigăm, asta mă interesează și așa abordăm fiecare meci”, a mai spus Reghecampf.

Echipa probabilă a Stelei

Niță - Enache, Tamaș, Moke, Toșca - Bourceanu, Muniru (Achim) - Adi Popa, Boldrin, De Amorim - Golubovic

Partida dintre Steaua și Osmanlispor se va disputa joi, 15 septembrie, de la ora 22:05 și va fi în format live text pe www.digisport.ro și m.digisport.ro.