• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (luni, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (luni, 20:45, Digi Sport 1)

Steaua - Osmanlispor 2-1. Golul lui Gabriel Tamaş a adus o victorie dramatică pentru echipa lui Laurenţiu Reghecampf, care păstrează astfel şanse de a se califica în primăvara europeană. Primul succes din această ediţie a competiţiei trebuie dublat de o victorie pe terenul lui Villarreal, pentru ca "roş-albaştrii" să treacă sigur de grupe.

"Ne-am speriat şi noi de prima repriză. Nu recunoşteam jucătorii, pase greşite, golul vine după o greşeală. Mă bucur că schimbările au adus ceva în plus. Puteam câştiga la o diferenţă mai mare. Am avut şi două penalty-uri neacordate.

Nu îmi reproşez nimic, îmi cunosc jucătorii. Au fost momente în care am fost criticat că am schimbat jucătorii după 20 de minute. Toşca a fost schimbat la Chiajna şi azi a făcut un meci bun. Trebuie să le arăţi nuiaua ca să facă un meci bun.

La pauză încerc să îi motivez. Un singur lucru le-am spus: mai rău nu se poate, decât să fim conduşi. Mă bucur că au inţeles asta şi repriza a doua a fost mai bună. Mergem să încercăm să câştigăm. Obiectivul rămâne campionatul", a spus Laurenţiu Reghecampf, la Sport.ro.

După primele 5 meciuri disputate în această ediţie de Europa League, Steaua a acumulat 6 puncte, fiind la egalitate cu Villarreal şi Zurich. Osmanlispor e prima, cu 7 puncte. Astfel, o victorie în Spania, cu Villarreal, îi sigură calificarea în primăvara europeană.