• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Steaua va avea parte de un adversar special în meciul cu Osmanlispor, decisiv pentru calificarea în primăvara europeană. Raul Rusescu are şanse mari să fie titular joi pe Arena Naţională, iar părerile sunt împărţite.

Laurenţiu Reghecampf admite că şi-ar dori ca atacantul de 28 de ani să prindă cât mai puţine minute împotriva fostei sale echipe, în timp ce Mihai Pintilii, căpitanul "roş-albaştrilor", vrea să se dueleze cu prietenul său încă din startul partidei.

"Pentru noi nu va fi un avantaj dacă va juca Raul de la început. Ştim ce fel de jucător este. Este un jucător foarte bun, un fotbalist important. Mai sunt şi alţii foarte buni la Osmanli, nu ştiu exact cu cine o să înceapă.

Trebuie să fim atenţi. Indiferent dacă va juca sau nu va juca Raul, cu siguranţă vor fi şi alţi jucători mult mai periculoşi sau la fel de periculoşi ca Raul pe care trebuie să-i blocăm", a spus Reghecampf, într-o conferinţă de presă.

"Eu sincer mi-aş dori să joace Raul, dar cum a spus şi Mister, au un lot foarte bun şi au foarte mulţi jucători valoroşi. Ei nu vor sta numai în Raul Rusescu sau în nu ştiu ce jucător va juca mâine", a spus Pintilii.

Campion cu Steaua în 2013 şi 2015, Rusescu a marcat 34 de goluri în 65 de meciuri de campionat pentru "roş-albaştri". Forma de moment a lui Ruse este oglindită şi în cele 3 goluri pe care le-a marcat în "dubla" cu Villarreal, care le-au adus turcilor 4 puncte.

GRUPA L - Clasamentul după 4 etape

1. Osmanlispor – 7 p
2. Villarreal – 5 p
3. FC Zurich – 5 p
4. Steaua – 3 p

Meciuri rămase de disputat:

Etapa 5 - joi 24 noiembrie

Steaua - Osmanlispor
FC Zurich - Villarreal

Etapa 6 - joi 8 decembrie

Villarreal - Steaua
Osmanlispor - FC Zurich

Steaua - Osmanlispor e joi, de la ora 20:00, LIVE TEXT pe digisport.ro şi pe m.digisport.ro.