• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Zurich - Steaua 0-0. După rezultatele înregistrate în a patra rundă a grupei L, gruparea lui Laurenţiu Reghecampf a rămas pe ultimul loc. Tehnicianul vicecampioanei a recunoscut că are mari probleme în ofensivă, ţinând cont că echipa nu marchează. Reghecampf este resemnat însă, cel puţin până la venirea lui Denis Alibec.

"Mă nemulţumeşte rezultatul, dar jocul a fost destul de bun. Am avut ocazii. Trebuia să marcăm. Mergem mai departe, încercăm să câştigăm meciul de acasă. Nu era surpriză folosirea lui De Amorim atacant. Am avut o discuţie cu patronul să joace De Amorim, am încercat la antrenamente, dar astăzi am stabilit să jucăm cu Bojan.

Din păcate nu am marcat. Cred că nu trebuie să mai facem socoteli. Trebuie să câştigăm meciul de acasă şi vedem. Nimeni nu s-a gândit că Osmanli putea câstiga la Villarreal. Noi nu marcăm goluri, avem o problemă, dar nu avem ce face. Asta e situaţia. Încercăm cu Osmanli să jucăm mai ofensiv, să marcăm. Avem multe metode să îi motivăm, dar până la meciul cu Osmanli mai e mult. Ne gândim la meciul cu Viitorul", a spus Reghecampf, la Sport.ro.

După primele patru meciuri disputate, Steaua a rămas pe ultimul loc în grupă, cu doar 3 puncte. Osmanlispor e liderul surpriză (7 puncte), iar Zurich şi Villarreal sunt pe poziţiile 2 şi 3.

În etapa a 15-a din Liga 1, Steaua va evolua pe Arena Naţională în faţa Viitorului, duminică, de la ora 20:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1. Cele mai importante faze VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro și m.digisport.ro.