• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Steaua s-a impus cu 3-2 în fața celor de la FC Voluntari. Jocul roș-albaștrilor nu l-a mulțumit însă pe Laurențiu Reghecampf care și-a certat jucătorii după meci, chiar pe teren, iar imaginile au fost surprinse de camerele de luat vederi.

Faptul că Steaua a primit două goluri la meciul cu Voluntari este un motiv de îngrijorare pentru tehnician în perspectiva jocului din grupele Europa League, cu Villarreal, o echipă care marchează destul de mult.

Reghecampf și-a avertizat jucătorii înaintea partidei cu spaniolii și şi-a exprimat speranţa că aceștia nu vor mai repeta greșelile pe care le-au făcut la meciul de duminică.

”Jucătorii trebuie să fie mai responsabili. Nu am tratat așa cum trebuie fazele din apărare. Indiferent de cine face faza de aparare trebuie să trateze jocul mai serios. Trebuie să avem grijă, trebuie să fim sută la sută concentrați, întâlnim o echipă puternică.

Dacă nu o să fim sută la sută concentrați, la meciul de joi, cu Villarreal, vom avea mari probleme. Sper să vină cât mai multă lume la stadion”, a declarat Laurențiu Reghecampf, într-o conferinţă de presă. 

17 goluri a primit Steaua în acest sezon, în 17 partide oficiale disputate în toate competițiile.

Partida dintre Steaua și Villarreal, din grupele Europa League, se va disputa pe Arena Națională, joi, 29 septembrie, de la ora 20:00, și va putea fi urmărită în format live text pe digisport.ro și m.digisport.ro.