• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Dinamo a remizat cu Athletic Bilbao, scor 1-1, în turul al treilea preliminar al Europa League și păstrează acum șanse pentru returul de joi, 3 august, de pe ”San Mames”. Speranțele roș-albilor sunt posibile datorită euro-golului marcat de Rivaldinho, din minutul 54. Execuția magistrală l-a bucurat cel mai mult pe Rivaldo, cel care și-a urmărit pentru prima dată băiatul, ”pe viu”, în tricoul roș-albilor.

Reîntors acasă, în Brazilia, Rivaldo a ținut să-și mai exprime încă o dată bucuria față de afecțiunea pe care cei din staff-ul ”câinilor”, dar și jucătorii i-au arătat-o în scurta vizita de la București.

”Am ajuns acasă, alături de familie. Profit de ocazie pentru a le mulțumi din nou tuturor celor care fac parte din clubul @fcdinamobucurești, pentru afecțiunea pe care mi-au arătat-o în cele două zile pe care le-am petrecut acolo.

Sunt foarte fericit pentru că am apucat să-mi văd băiatul. Rivaldinho construiește o poveste frumoasă în această țară (n.r. - România). Îți mulțumesc fiule pentru marea emoție pe care mi-ai provocat-o. Sunt foarte mândru de tine. Continuă să mergi pe acest drum, să muncești în continuare, astfel încât să ajungi departe”, a scris Rivaldo pe social media. În final, brazilianul nu l-a uitat nici pe actualul director general al ”câinilor”: ”Adrian Mutu, prietenul meu!”.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT

Mutu nu s-a sfiit însă să spună care sunt părțile slabe ale lui Rivaldinho și ce trebuie să facă de acum înainte.

”Singurul lucru, de care vorbeam şi cu el, este că el aleargă prea mult. Şi asta nu spun eu, o spun preparatorii. Aleargă mult şi prost, ca să zic aşa. El trebuie să alerge 8-9 kilometri pe meci, ca vârf, dar sprinturi, nu alergare pe tot terenul, pentru că atunci când ajunge în faţa porţii nu mai este lucid.

De aceea se întâmplă şi cum s-a întâmplat în meciul cu Botoşani, când a avut două ocazii mari. A ratat din situaţii în care normal nu ratează", a spus Mutu.