• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Atacantul român al echipei de fotbal Osmanlispor, Raul Rusescu, a declarat într-o conferinţă de presă că el şi colegii săi au venit la Bucureşti cu gândul de a câştiga partida cu Steaua şi a-şi asigura calificarea în primăvara europeană înaintea ultimei etape a Grupei L din Europa League.

"Mâine seară va fi un meci interesant cu Steaua, sperăm să oferim spectacol. Ne dorim să facem un meci frumos. Am venit la Bucureşti din postura de lider al grupei, am venit cu gândul de a ne asigura calificarea în primăvara europeană", a spus Rusescu.

Fotbalistul care a câştigat două titluri cu Steaua în 2013 şi 2015 a afirmat că are amintiri plăcute pe Arena Naţională. "Pentru mine este o plăcere să fiu aici, mă bucur de aceste momente. Am şi emoţii. Tot timpul mi-a plăcut să joc pe acest stadion, amintirile sunt frumoase şi multe. Mă voi bucura de acest meci şi sper ca totul să iasă aşa cum trebuie", a adăugat el.

Steaua întâlneşte joi, de la ora 20:00, pe Arena Naţională din Capitală, formaţia turcă Osmanlispor, într-o partidă contând pentru etapa a 5-a a Grupei L a Europa League.

GRUPA L - Clasamentul după 4 etape

1. Osmanlispor – 7 p
2. Villarreal – 5 p
3. FC Zurich – 5 p
4. Steaua – 3 p

Meciuri rămase de disputat:

Etapa 5 - joi 24 noiembrie

Steaua - Osmanlispor
FC Zurich - Villarreal

Etapa 6 - joi 8 decembrie

Villarreal - Steaua
Osmanlispor - FC Zurich

Steaua - Osmanlispor e joi, de la ora 20:00, LIVE TEXT pe digisport.ro şi pe m.digisport.ro.

AGERPRES