• Turneul WTA de la Eastbourne - marţi, 27.06, se joacă Halep - Ying-Ying Duan (ora 13:00, Digi Sport 2), Niculescu - Pironkova (nu înainte de 15:00, pe Digi Sport 2) şi Cîrstea - Konta (nu înainte de 17:00, pe Digi Sport 2)
  • Campionatul European U21: Anglia - Germania (marţi, 27.06, ora 19:00, Digi Sport 1) şi Spania - Italia (marţi, 27.06, ora 22:00, Digi Sport 1)

"Domnul Golazo", aşa cum a fost poreclit Rusescu de Szukala după dubla din Europa League, cu Villarreal, din etapa a 4-a a Europa League, a recidivat în această seară. Doar rezervă în meciul din Spania, fostul golgheter al Stelei a înscris la trei minute după ce a fost trimis pe teren, stabilind scorul final, 2-1 pentru turci, în minutul 75.

Seară excelentă pentru foştii stelişti în Europa League. Chipciu şi Stanciu au făcut spectacol în Anderlecht - Mainz 6-1, dar şi Rusescu a punctat.

Deşi Villarreal pleca mare favorită în partida de pe El Madrigal, Osmanlispor a fost o nucă foarte tare. Lovitura de graţie a fost dată de Raul Rusescu, care intrat pe teren în minutul 72, a reuşit după doar trei minute să îşi treacă numele pe tabelă, după o pasă a lui Umar.

VEZI AICI GOLUL LUI RUSESCU

Golul marcat de internaţionalul român complică enorm situaţia în grupa L, din care face parte şi Steaua, roş-albaştrii păstrând în acest moment şanse minime la calificare, fiind pe ultimul loc.