• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Steaua - Osmanlispor 2-1. Raul Rusescu s-a întors în calitate de adversar pe Arena Națională, unde acum mai mult de 3 ani Steaua o învingea pe Chelsea prin golul lui și, cu el pe teren, o elimina pe Ajax Amsterdam. De această dată, ex-atacantul roș-albaștrilor a plecat învins de fosta sa echipă.

"Sunt dezamăgit de repriza a doua. În prima repriză, am avut şansa să închidem meciul, am avut ocazii foarte mari, nu am reuşit să facem lucrul ăsta. Steaua şi-a revenit şi a câştigat meciul.

Noi avem şanse foarte mari să ne calificăm, am avut şi în seara asta ocazia să încheiem grupa. Cred că ne vom califica cot la cot. Nu cred că s-a pus problema să ne surprindă, doar că ne-au dominat şi au reuşit să întoarcă scorul", a spus Rusescu, la finalul meciului.

86 de meciuri și 38 de goluri are Rusescu în Liga 1 în tricoul Stelei, pentru care a jucat în două rânduri: 2011-2013 și 2014-2015. Fanii au afişat şi un banner prin care şi-au arătat apropierea faţă de Raul.

"A fost un sentiment ciudat, am încercat să mă bucur de acest meci, am încercat să oferim un spectacol, ceea ce cred că am reuşit: noi, în prima repriză, Steaua, în repriza a doua. A fost un meci frumos. Mă bucur că oamenii nu au uitat ce am făcut pentru echipa asta şi le urez baftă în continuare.

A fost frumos, mă bucur că nu au uitat ceea ce s-a întâmplat atâta timp cât am evoluat pentru acest club, este clubul la care mi-am dorit tot timpul să joc, am reuşit să fac lucrul asta, am reuşit să o fac la un nivel destul de înalt şi mă bucur că oamenii nu au uitat", a adăugat internaţionalul de 28 de ani.

2013 e anul în care Raul Rusescu a cucerit titlul de golgheter al României, cu 21 de reușite. De atunci, nimeni nu a mai depășit bariera celor 20 de goluri într-un sezon.

27 de meciuri și 12 goluri are Rusescu pentru Steaua în cupele europene.