• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

FCSB - Viktoria Plzen. Finalul meciului de pe Arena Naţională a adus şi un moment care a liniştit apele în echipa lui Nicolae Dică. Imediat după ce a marcat golul de 3-0, Denis Alibec a fost înlocuit cu Harlem Gnohere.

În momentul în care a părăsit terenul, atacantul de 26 de ani s-a îmbrăţişat cu Meme Stoica, cel cu care a avut un "război" în toată regula în ultima perioadă. Aceasta este dovada că cei doi au trecut peste problemele avute la finalul meciului cu Viitorul (0-1).

Ultima ieşire a fotbalistului a fost la adresa lui Mihai Stoica, directorul sportiv declarând că în cei 23 de ani de când e în fotbal nu s-a confruntat cu o asemenea situaţie. Conştient că a greşit, Alibec a ţinut să îşi ceară scuze pe o reţea de socializare şi să îşi expună punctul de vedere.

"Mi se întâmplă să fiu uneori nervos pe teren. Îmi pare rău dacă am avut vreo reacţie necontrolată, dar dacă se întâmplă asta e pentru că îmi doresc foarte multe. ;)

Îmi doresc să-mi iasă jocul, îmi doresc să ajut echipa, îmi doresc victorii şi rezultate bune, atât în cupele europene, cât şi în Liga 1 şi Cupa României. Vreau să câştig cât mai multe trofee cu Steaua şi să fac perfomanţă", a fost mesajul lui Alibec.

Între MM Stoica și Denis Alibec (26 de ani) s-a declanșat un schimb dur de replici, la finalul meciului cu Viitorul.

”Coboară, bă, să iei mingea!”, i-ar fi reproșat MM atacantului, într-un moment în care Alibec era absent din meci iar timpul se scurgea în mare viteză în defavoarea FCSB.

Alibec a auzit ce i-a strigat directorul sportiv și nu s-a abținut să nu-i răspundă imediat: ”Mai, lasă-ne, bă, dracului în pace!”.