• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor: Dimitrov - Goffin (20:00, Digi Sport 2)

FCSB - Sporting 1-5. Înfrângerea usturătoare suferită de FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor nu a întristat pe toată lumea, ci a oferit și prilejul glumelor făcute de antisteliști pe seama susținătorilor echipei lui Dică.

Tocmai vicecampionii au fost cei care au dat tonul ironiilor, prin directorul sportiv Mihai Stoica, care după meciul pierdut la un scor drastic a avut o postare pe Facebook prin care a ținut să îi "înțepe" pe dinamoviști, eliminați din Europa de Athletic Bilbao.

Invitat în emisiunea "Digi Sport Special", colaboratorul Digi Sport Narcis Răducan - fost jucător și oficial la Steaua - a povestit, amuzat, o discuție pe care a purtat-o cu un dinamovist joi, a doua zi după înfrângerea roș-albaștrilor.

Până și adversarii din Liga 1 care au ținut cu FCSB în prima parte, pe motiv că este echipă românească, au abandonat-o când au văzut că scorul căpăta proporții. "După 3-1, am zis să fie cât mai multe, să râd de ăștia de la birou", i-a mărturisit lui Narcis Răducan interlocutorul de joi.

"Sunt lucruri care se întâmplă în rândul suporterilor. Chiar azi am fost undeva și mă întreba un băiat: 'Cum ai fost, ți-a plăcut meciul?'. Eu i-am spus: 'Mi-a plăcut meciul, dar nu mi-a plăcut scorul'. Îl vedeam că surâde, așa, clar era dinamovist.

A zis: 'Până la 3-1, recunosc că am ținut cu Steaua, că sunt român. După aia, am zis să fie cât mai multe, să râd de ăștia de la birou'. Cam asta se întâmplă între suporteri, dar noi nu putem să externalizăm trăirile astea", a spus Narcis Răducan, în cadrul emisiunii "Digi Sport Special".

"Nu vreau să comentez ce face Mihai Stoica. E stilul lui, dar, în principiu, normal că aici trebuie să fim mai serioși. Între suporteri vă dați seama ce s-a întâmplat, la birouri. Sunt glume bune, dar aici vorbim de fotbal", a adăugat fostul mijlocaș, care a jucat în două rânduri la Steaua (1995-1996, 1997-1998). În București, a mai jucat la Progresul / FC Național (1994, 2000-2001) și la Rapid (1999-2000, 2002).

5 trofee a câștigat Narcis Răducan ca jucător la Steaua: 3 titluri în Liga 1 (1996, 1997, 1998) și două Cupe ale României (1996, 1997).