• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Steaua a început parcursul din grupele Europa League cu un eşec, 0-2 la Ankara, cu Osmanlispor. Pentru roş-albaştri urmează duelul de pe Arena Naţională cu Villarreal. Meciul este programat joi, de la ora 20:00.

ÎN DIRECT la Digi Sport 3, Laurenţiu Reghecampf a prefaţat partida cu formaţia spaniolă.

"Cred că pentru noi va fi un meci foarte dificil. O să ne apărăm, o să încercăm să nu mai facem greșeli, să încercăm să nu câștigăm meciul, ca să nu îi mai deranjăm pe 'specialiști'. Era o glumă, o paranteză. Normal că ne dorim să câștigăm meciul, pentru noi, pentru jucători și pentru fanii noștri, câți mai avem, e foarte important să ieșim de pe teren cu un rezultat pozitiv", a declarat Laurențiu Reghecampf, la conferința de presă de miercuri.

Tehnicianul a vorbit şi despre problemele de lot pe care le are înaintea întâlnirii cu Villarreal.

"Avem anumite probleme de sănătate, avem jucători care nu vor putea juca mâine seară. Sper ca cei care vor intra pe teren să aibă un randament bun, să dea dovadă de maturitate. Sper să avem profesionalism, mai ales pe faza de apărare, pentru că am luat goluri foarte ușor, în ultimele meciuri. Nu mă refer doar la cei 4 fundași, ci la toată echipa.

Depinde de forma pe care jucătorii noștri o vor avea mâine seară. E foarte important să intre bine în meci, să nu aibă emoții, să nu fie crispați. Cred că avem valoare și avem un grup bun, chiar dacă la ultimele meciuri nu s-au ridicat la cel mai bun nivel al lor. Jucăm cu locul 4 din Spania și sunt convins că vor avea altă ambiție, altă determinare.", a mai spus Laurenţiu Reghecampf.

Antrenorul vicecampioanei a dezvăluit că Gabi Tamaş va fi titular pe postul de fundaş dreapta în meciul cu Villarreal. Enache este suspendat, după ce a luat roşu cu Osmanlispor, în timp ce Jakolis este considerat un fotbalist cu caracter ofensiv, care nu poate da randament pe acest post.

"Tamaș e singurul jucător de bandă dreaptă pe care îl avem și va juca mâine seară, dar nu discut astfel de lucruri și nu dau echipa în conferința de presă.", a încheiat Reghecampf.

Steaua - Villarreal e joi, de la ora 20:00. Meciul se vede în direct în reţeaua RCS-RDS, pe Pro TV, şi e LIVE TEXT pe digisport.ro şi pe m.digisport.ro.