• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

CS U Craiova pare a avea o misiune imposibilă în tentativa de a se califica în play-off-ul Europa League, în dauna marelui AC Milan. După 0-1 la Severin, oltenii vor merge pe ”San Siro” cu gândul de a produce surpriza anului. La meciul de joi seara, de la ora 21:45, organizatorii mizează pe un stadion arhiplin (65.000 de spectatori) iar printre aceștia se vor afla și români.

5.000 de fani spera Marcel Popescu să aibă Craiova la returul de la Milano, după cum s-a destăinuit președintele oltenilor când a fost invitat în studioul emisiunii ”Digi Sport Matinal”, ediția de duminică, 30 august.

AC Milan - CS U Craiova, din turul 3 preliminar al Europa League, manșa a doua, se va disputa joi, 3 august, de la ora 21:45, pe ”San Siro”, din Milano.

Meciul va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe digisport.ro, precum și pe m.digisport.ro.

Deocamdată, cert este că spre Italia au plecat deja și suporteri din țară. Unii dintre ei au ales să zboare încă din această dimineață. La ora 05:30, Aeroportul din Craiova s-a animat brusc, în momentul în care au ajuns acolo susținătorii juveților. Aceștia au început să cânte și să scandeze numele echipei favorite, voia bună fiind la ea acasă.

Starea de euforie a susținătorilor Craiovei a continuat și după ce s-a făcut îmbarcarea și s-a terminat abia după ce aeronava de linie - zborul s-a efectuat cu o companie low-cost -. a aterizat la Milano.

Personalul aeronavei a reacționat decent în fața unei astfel de manifestații. Una dintre stewardese a dovedit chiar spirit de glumă în momentul în care oltenii au început să sară, deși avionul se afla în zbor. ”Cine nu sare, cine nu sare...”, au scandat fanii, reacția venind imediat, pe același ton muzical: ”Vă rugăm să rămâneți așezați”.