• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Turcii promit să vină câtă frunză şi câtă iarbă la debutul în grupele Europa League! Doi ieniceri imenşi păzesc intrarea ca de palat de la stadionul lui Osmanli. Acesta a fost inaugurat în 1974, la fel ca Ghencea, şi modernizat în urmă cu 8 ani. Până și autocarul turcilor este unul ieșit din tipare.

"A 15-a participare a Stelei în grupele unei competiții europene începe chiar aici, la Ankara, pe stadionul lui Osmanli, o arenă cu o capacitate de 19.000 de locuri", a punctat Paul Andone, trimisul Digi Sport în Turcia.

Un bilet la partida cu Steaua costă în jur de 30 de euro. Tichetele sunt mult mai scumpe decât la meciurile importante din campionat - de exemplu, în acest an, un bilet la duelul cu Galatasaray a costat doar 3 euro.

La antrenamentul oficial, turcii au jonglat cu siglele vechi şi noi ale Stelei. Abia de anul acesta UEFA a luat la cunoştinţă că roş-albaştrii nu mai au voie să folosească emblema veche.

Osmanlispor - Steaua este LIVE TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro, joi, de la ora 22:00!