• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Nicolae Stanciu a fost votat de fani, pe site-ul oficial al UEFA, jucătorul partidei Anderlecht - Mainz, 6-1. Românul a înscris primele sale două goluri pentru formaţia belgiană.

Seară magică pentru românii lui Anderlecht. Stanciu a marcat golurile belgienilor în prima repriză a duelului cu o formaţie incomodă, din Bundesliga, iar Chipciu a fost de fiecare dată servantul.

Deşi a fost protejat pe final de meci, când victoria era clar că nu îi mai poate scăpa lui Anderlecht, fostul dirijor al Stelei a fost votat de fani jucătorul meciului. După 13 meciuri în tricoul noii sale echipe, cel care iniţial fusese supranumit "Micul Magician" a dat în sfârşit măsura talentului său.

Forma celor doi români are darul să ne bucure, în condiţiile în care pentru România urmează o partidă decisivă pentru calificarea la Mondialul din Rusia. Amândoi fac parte din lotul extins anunţat de Daum şi, în condiţii normale, dacă nu apar accidentările, vor fi şi pe lista finală a selecţionerului.

De menţionat faptul că jurnaliştii belgieni, care în ultima perioadă l-au criticat pe Stanciu pentru lipsa sa de eficienţă în faţa porţii, au fost impresionaţi de pofta sa de joc şi au ţinut să îl laude.