• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Steaua este avertizată de Iasmin Latovlevici înaintea partidei cu Osmanlispor din grupele Europa League. Roș-albaștrii vor întâlni echipa la care evoluează Raul Rusescu, joi, 15 septembrie, de la ora 22:05.

Latovlevici a ajuns în Turcia în vara lui 2015, când a fost achiziționat de Genclerbirligi, iar în acest sezon evoluează la Karabukspor. Fundașul de 30 de ani le transmite foștilor colegi că nu vor avea o partidă ușoară cu Osmanlispor.

”Cei de la Osmanlispor joacă foarte bine acasă, e o echipă grea, chiar dacă nu mai e ce a fost înainte. Eu zic că o să aibă un meci greu. Dar acum depinde și cum o să-și odihnească jucătorii. Ei au avut un meci greu cu Trabzon”, a declarat Iasmin Latovlevici, la Digi Sport Matinal.

Intrat în direct prin telefon, în cadrul emisiunii Digi Sport Matinal, Latovlevici a vorbit și despre diferențele dintre fotbalul românesc și cel din Turcia.

”Liga 1 nu mai e ce a fost odată, nu cred că ne putem compara cu Turcia. Ce am văzut eu și ce am simțit eu, cei din Turcia au probleme în a fi echipe. Fiecare când vin aici joacă mai mult pentru ei. Ei nu se bazează pe foarte multă posesie, sunt mai mult pe bătaie, pe luptă”, a mai spus Latovlevici

După transferul în Turcia, Latovlevici a ieșit din circuitul echipei naționale. Fostul fundaș al Stelei speră însă să reintre în calculele noului selecționer, odată cu mutarea la Karabukspor.

”Nu prea am mai ținut legătura cu cei de la FRF. Ultima discuție am avut-o cu Badea, în iarnă, de atunci nu am mai vorbit cu nimeni. Eu mi-aș mai dori să fiu convocat la echipa națională. În trecut am avut probleme în Turcia și nu am mai jucat, dar acum evoluez meci de meci. Filip e un jucător tânăr și nu trebuie să fie criticat. Dacă nu i se dă șansă nu are cum să progreseze, dar la națională e altceva”, a concluzionat Latovlevici.

3 meciuri a evoluat Latovlevici pentru Karabukspor, în acest sezon.